autopoetsbedrijf hoofddorp

Wiki Article

Is het beschamend als je wegrijdt? Wij wassen je fiat van onder tot boven tot ie er weer als nieuw uit ziet. De weersbeïnvloedingen doen je honda weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na vaak buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk vanzelfsprekend, maar geen zorgen, in specialisten handen is alles weer van ouds. De bovenste laag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Onze mensen zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat mag ook wel, want ze maken gebruik van de beste autowax en stoppen hun ziel en zaligheid. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze webpagina. In een zucht staat er dan weer een prachtig stralende automobiel voor je verblijf waar je een zalig gevoel van ervaart.

Dit gaat bekent klinken, je bent op weg naar de supermarkt om boodschappen voor het weekend te doen en voor je het weet zijn er allemaal krasjes bijgekomen door fijne steentjes. Jammer, er valt helaas niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die steenaanslag in je Fiat af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die afkomstig zijn van je sleutels, een paar takken of steentjes weer compleet onzichtbaar. Wat het meest opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die glimmende kleuren van een vierwieler? Je kan je gezicht er in terug zien zo feilloos is de gelakte laag. Met onze glascoating dienst gaat ook jouw Lada er net zo mooi van worden, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Nano-coating is een heldere laag die over de laklaag is vastgemaakt, dit geeft een jaren lange extra bescherming aan je voertuig. Iets dat wel een must is, is dat de vierwieler eerst tot in de puntjes gepolijst moet zijn om het middel te laten pakken. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een blinkende bolide naar je werk kan.

Wil je de binnenkant van je voertuig laten reinigen zodat deze er weer spik en span uitziet? Niks van het interieur ontgaat aan onze aandacht, de zetels en dashboard tot de vloer aan toe. Na een redelijke tijd in de bolide te hebben doorgebracht is deze minder netjes als dat de bedoeling is. En wat voor persoon wilt er nu genoegen nemen met een smerig auto interieur. Alle mogelijke plekjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer te zien is. Veel mensen vinden een nieuw aangeschafte Audi aangenaam geuren, helaas genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle andere geurtjes die in het auto interieur zitten verscholen halen we er uit zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je Jeep helemaal van buiten en binnenkant netjes te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Neem als voorbeeld bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Uiteraard is het ook mogelijk om pakketten te combineren, wat jij wilt doen wij. Het is allemaal mogelijk bij ons, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw bestelbus meer informatie brandschoon kan komen ophalen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons onder andere bij je opa wilt aanprijzen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Probeer ons maar eens uit, we bieden je het beste.

Is het beschamend als jij de deur opent? Laat je Mercedes door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je lada geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na zoveel jaar buiten te hebben gestaan is dat ook behoorlijk onbetwistbaar, maar geen zorgen, in goede handen is alles weer van ouds. Voor het mooiste resultaat zullen we de bovenste laag weer in ere moeten herstellen. Met krachtige producten en de grootste vakkundigheid krijg je de Audi weer in spraakmakende staat terug. Zie op onze webpagina enkele voorbeeld foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen.
In de kortste tijd komen de buren naar je toe om te vragen of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit gaat bekent in de oren klinken, dan ben je een stukje aan het touren en spontaan heb je allemaal krasjes erbij door opspattend grind. Jammer, er valt helaas niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die krasjes in je auto af te komen kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die gekomen zijn van je sleutelbos, een paar boomtakken of grind weer compleet verdwenen. En uiteraard die kleur, volstrekt opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een auto? Je kan je gezicht er in terug zien zo feilloos is de lak. Met onze glas-coating service gaat ook jouw voertuig er net zo mooi van worden, is dat niet de wens waar je vaker aan zit te denken? Wat is glas-coating nu precies? Nou het is een extra beschermende laag over je huidige laklaag heen welke enkele jaren blijft bestaan. Alvorens de glascoating op de heilige koe kan worden gepoetst behoort de bolide een schone en gladde ondergrond te hebben om het middel te laten zitten. Na deze glas-coating heeft regenwater en viezigheid geen vat meer op je laklaag, je heilige koe blijft helemaal droog.

Plus de binnenkant van je Audi kunnen we totaal reinigen zodat je nogmaals met een goed gevoel de heilige koe in stapt. Leren zetels krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat je ziet is zo brandschoon of als het net uit de fabriek komt. Waar is het auto interieur laten zuiveren voor nodig? Na een jaar is het auto interieur lang niet zo smetteloos meer als in het begin. Als je je moeder gaat ophalen dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. De lederen bekleding komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Miljoenen personen vinden een nieuw gekochte Mercedes prettig geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Alle nieuwe geurtjes die het interieur rijk is halen we er uit zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je voertuig van binnen en buiten schoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan kopen. Natuurlijk kan je ook pakketten combineren, zo bepaal jij precies wat er gedaan moet worden. Wij bieden onze dienstverlening aan voor zowel particulieren als bedrijven. We zouden het grandioos vinden als je ons wilt aanraden bij bijvoorbeeld je tante. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We zien je graag.

Report this wiki page